Humanitarian challenges in Syria

Ons 21 aug. 2013
Tid: 10:30 Sted: Håndverkeren, Sangerhallen, 5. etasje. Ledige plasser: 0
Legg i kalender 13-08-21 10:30 13-08-21 23:59 38 Humanitarian challenges in Syria Dette seminaret tar sikte på å gi et overblikk over den humanitære situasjonen i Syria, og å innlede til en kritisk diskusjon om de viktigste utfordringene for de humanitære organisasjonene og borgerkrigens ofre. Håndverkeren, Sangerhallen, 5. etasje. NUPI seminar@nupi.no http://www.facebook.com/events/160427380695693 false DD/MM/YYYY

Dette seminaret tar sikte på å gi et overblikk over den humanitære situasjonen i Syria, og å innlede til en kritisk diskusjon om de viktigste utfordringene for de humanitære organisasjonene og borgerkrigens ofre.
Norsk Utenrikspolitisk Institutt, NUPI, har i samarbeid med Norsk Senter for Humanitære Studier (NCHS) gleden av å invitere til seminaret:

Humanitarian challenges in Syria

Dette seminaret om den humanitære situasjonen i Syria vil bli avholdt som en rundebordsdiskusjon. Målet for seminaret er å gi et overblikk over den humanitære situasjonen i Syria, og å innlede til en kritisk diskusjon om de viktigste utfordringene for de humanitære organisasjonene og borgerkrigens ofre. Påmelding er påkrevet for deltakelse på dette seminaret.

NB: Dette arrangementet har blitt flyttet, og kommer til å finne sted på Håndverkeren, ikke på NUPI som tidligere annonsert.

Program 9.30-11.30:

 • Velkommen Ole Jacob Sending,
  NUPI
 • Innledning v/ Frida Nome
  , NUPIDiskusjon
 • Innledning v/ Mohammad Saj-HalehDiskusjon
 • Innledning v/ Trude FalchDiskusjon
 • Innledning v/ Rolf Willy Hansen
  , UD (tidligere Syria-ambassadør)Diskusjon
 • Innledning v/ Kari Karamé,
   NUPIDiskusjon
 • Spørsmål fra publikum og svar

Foto: Freedom House / Flickr Creative Commons