Teoriseminar: Sonic IR

Man 3 juni 2019
Tid: 13:15 Sted: NUPI Språk: Engelsk Ledige plasser: 19
Legg i kalender 19-06-3 13:15 19-06-3 14:45 38 Teoriseminar: Sonic IR Hvilken rolle spiller lyd i IR-studier? NUPI NUPI seminar@nupi.no http://www.facebook.com/events/160427380695693 false DD/MM/YYYY

Hvilken rolle spiller lyd i IR-studier?

Dr. Xavier Guillaume (University of Groningen og gjesteforsker ved NUPIs EMPRISE-prosjekt) vil 3. juni snakke om hvilken rolle lyd spiller i studiet av internasjonal politikk. Temaet baserer seg på et paper  han og Dr. Kyle Grayson ved Newcastle University har skrevet sammen.

Presentasjonen vil fremheve fire originale bidrag som markerer en forbedring i forståelsen av hvordan våre sanser og forhold til makt er gjensidig grunnleggende.

Seniorforsker på NUPI, Benjamin de Carvalho leder teoriseminaret.

Xavier er ansatt ved University of Groningen's Department of International Relations and International Organization. Tidligere har han hatt stillinger ved University of Edinburgh og ved Universitetet i Geneve. Han har en PhD fra Universitetet i Geneve, og har undervist om og forsket på spørsmål som identitet-/”annerledeshet”-nexus i IR-teori, formingen av japansk nasjonal identitet fra 1700-tallet til tidlig i det 20. århundret, borgerskap og sikkerhet, farger og sikkerhet, stillhet og sikkerhet, hverdagsliv og motstand i internasjonale relasjoner, prosessuelle tilnærminger til IR-teori, og representasjon av Islam i Vesten.