Russlandskonferansen 2021

Fre 29 okt. 2021
Tid: 09:00 Sted: Microsoft Teams Språk: Norsk Ledige plasser: 55
Legg i kalender 21-10-29 09:00 21-10-29 15:00 38 Russlandskonferansen 2021 Er du interessert i russisk politikk og samfunnsutvikling? Da bør du holde av 29. oktober, så du kan delta på NUPI’s årlige Russlandskonferanse. Microsoft Teams NUPI seminar@nupi.no http://www.facebook.com/events/160427380695693 false DD/MM/YYYY

Er du interessert i russisk politikk og samfunnsutvikling? Da bør du holde av 29. oktober, så du kan delta på NUPI’s årlige Russlandskonferanse.

 • Hvilke utfordringer står Russland overfor etter pandemien? 
 • Hvilke politiske og økonomiske prioriteringer har Putin for resten av inneværende presidentperiode? 
 • Og hva har Bidens inntreden i Det hvite hus hatt å si for Kremls utenrikspolitiske prioriteringer – og for det bilaterale forholdet til Norge?

Programmet er ennå ikke spikret, men det vil bli foredrag og innlegg fra noen av landets fremste russlandsforskere, samt mulighet til å ta del i diskusjoner om de siste trekkene innen russisk politikk og samfunnsutvikling.

 • Merk at du ikke vil motta en bekreftelses-epost etter påmelding. Lenke til strømming blir sendt ut på e-post til påmeldte før arrangementsstart, samt publiseres her på denne siden.

Mer informasjon kommer, men inntil da – hold av datoen for å delta på en innholdsrik heldagskonferanse med diskusjon og debatt fra Litteraturhuset i Oslo!

Og mens du venter: Russlandsforskerne på NUPI har, i samarbeid med andre norske russlandsmiljøer, fått finansiering av Forskningsrådet til et nasjonalt nettverk for russlandsforskere. Som del av nettverksprosjektet vil det jevnlig sendes ut nyhetsbrev om hva som foregår i norsk russlandsforskning, deriblant arrangementer og publikasjoner om Russland. Meld deg på nyhetsbrevet her! 

Relevante prosjekter

 • Forskningsprosjekt

  Russlandsnettverket (RUSSNETT)

  2021 - 2024 (Pågående)

  Russlandsnettverket (RUSSNETT) er et nasjonalt, tverrfaglig nettverk for forskere som arbeider med problemstillinger knyttet til russisk politikk og samfunnsutvikling.